WMF 1500s+

WMF 1500s+

to ekspres o wszechstronnych możliwościach łączy w sobie niewielkie rozmiary kompaktowego ekspresu z dużą wydajnością 180 produktów dziennie. Zastosowany w urządzeniu duży 10 calowy wyświetlacz pozwala na intuicyjną obsługę oraz wyświetlanie materiałów promocyjnych.  

Specyfikacja

MODEL                                                                 WMF 1300s
Szerokość                                                             325 mm
Głębokość                                                             590 mm
Wysokość                                                              706 mm
Zbiornik na mleko                                                NIE
Ilość młynków do kawy                                      1 lub 2 
Pojemnik na czekoladę                                      opcja
Podłączenie do wody                                         opcja
Zbiornik na wodę                                                 opcja
Plug & Clean                                                         opcja
Świeże mleko                                                       TAK
Mleko w proszku                                                  NIE
Dynamic Milk                                                        opcja
Wydajność dzienna                                             180 kaw
Masa                                                                      37 kg 
Moc                                                                        2,75 – 3,25 kW
Zasilanie                                                                230 V

 

10 calowy wyświetlacz

Nowy 10 calowy wyświetlacz pozwala nie tylko na łatwą i intuicyjną obsługę ale także pozwala na wyświetlanie grafik czy filmów promocyjnych

Automatyczna głowica

Ruchoma prowadnica automatycznie dostosowuje się do wielkości podstawionej filiżanki co znacznie ułatwia obsługę ekspresu

Nowy młynek

Nowy rodzaj żaren zastosowany w młynkach firmy WMF pozwala na jeszcze bardziej precyzyjne mielenie kawy

SteamJet

System podgrzewania filiżanek pozwala na uzyskanie lepszej temperatury produktu w szczególności podczas parzenia espresso lub cafe crema